.: casting
Du kan redan nu söka till Sveriges Man 2011. När datum finns för casting presenteras det på sverigesman.se och blir du inbjuden till casting så kontaktas du.
En kunnig jury väljer de 20 killarna, som presenteras i semifinalen. Du måste söka till castingen för att bli kallad och blir du sedan inbjuden får du information om tid och plats. Då det är många som söker kommer vi endast att kontakta de killar som vi bjuder in till casting.

GÖR SÅ HÄR:
Skicka två nytagna bilder (en ansikts och en helfigur)
med namn, ålder, längd, telefonnummer och adress till:
Synk Casting AB
Markvardsgatan 14,
113 53 STOCKHOLM
Märk kuvertet “Sveriges Man”
Du kan även anmäla dig online här!

 
Synk Casting ger både vinnaren och flera andra tävlande varje år chansen till att arbeta som modell både i Sverige och utomlands.
Simon Pålsson
3:a 2006
Kalle Gadd
3:a 2007
Simon Madeling
Sveriges Man 2006
Mark Fager
Finalist 2007
.: synk casting


Linda Lindell, Synk

Synk Casting har varit verksamt i 10 år och har ca 2000 människor knutna till registret. Byrån representerar även modeller som jobbar internationellt.

Med kunder inom foto, redaktionella jobb och reklamfilms uppdrag arbetar vi med en bred krets uppdragsgivare. Tex Stadium, HM, Åhléns, Björn Borg mfl
.

- Wilhelmina Network i New York.

- Elieen Ford i New York, med Skandinavien som hennes scouting område. Maud var ansvarig för Super Model of the World i Sverige. Hon var medarbetare även vid världsfinalen på Hawaii 1994 där hon ansvarade för finalisterna från Skandinavien.

- Next, i New York och Paris.

- Mikas, där Maud bla organiserade och drev Modelljakten under 5 år i samarbete med Vecko Revyn och TV 4. Uttagningarna var riksomfattande. Flera av dessa modeller jobbar och är aktiva både i Sverige och internationellt.

- Stockholmgruppen.

- IMG i Paris, en av världens främsta agenturer.

Läs mer om Synk Casting här!